čtvrtek 23. prosince 2010

AT & T, Verizon, RIM si vážně zabezpečení pro mobilní zařízení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/atandt-verizon-rim-get-serious-about-security-for-mobile-devices/:
Jako samozřejmost, jak smartphony se staly, je to o čase, že dopravci a výrobci začít se vážně zabezpečení mobilních zařízení (a ne, nemáme znamená iPhone řetězy ). Podle nedávného článku Wall Street Journal, Verizon, je v současné době pracuje s Lookout , San Francisco-založená společnost známá pro vzdálené zálohování a Geolocation aplikace pro BlackBerry, Android a Windows Mobile zařízení, zatímco RIM nedávno oznámila něco volal BlackBerry Chraňte , který slibuje, že zámek nebo dokonce vymazat nemístnou telefonu, přesně určit, co na mapě, a pravidelně plánované-bezdrátové zálohování. Zdaleka nejvíce ambiciózní plány v článku, nicméně, patřit k AT & T, která - kromě posledních zabývá MobileIron a McAfee - je v současné době otevření nového mobilního bezpečnostní laboratoře v New Yorku. Odtud bude společnost výzkumu malware, červy, viry a další hrozby, jak oni se vyvíjejí v mobilní sféře. "Každý je si uvědomit, že toto je neřízené prostředí," řekl šéf AT & T bezpečnostní důstojník Edward G. Amoroso. "Nechceme mít stejné problémy, které jsme měli s PC."

AT & T, Verizon, RIM si vážně zabezpečení pro mobilní zařízení se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 13:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat