čtvrtek 23. prosince 2010

Olympus E-5 přezkoumána DSLR: solidní upgrade pro majitele E-3, není moc odvolání pro někoho jiného

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/olympus-e-5-dslr-reviewed-solid-upgrade-for-e-3-owners-not-muc/:
Olympus E-5 přezkoumána DSLR: solidní upgrade pro majitele E-3, není moc odvolání pro někoho jiného
DSLR na trhu jen zdá mít na urychlení, a vypadá to, že Olympus by mohla být zaostává zpět k lodní kuchyně trochu s jeho poslední full-tělo DSLR, E-5 . Je to nástupce E-3 , skákání na 12,3 megapixelů a přidáním 720p nahrávání s plnou Omezování expozice, plus šikovný otočný LCD. Ale podle recenze, to prostě není úplně srovnat s něčím, jako mnohem levnější D7000 Nikon . PhotographyBlog líbilo vylepšenou kvalitu obrazu a robustní, ale ne ošklivé žaluziových účinkem nahrávání videa a chudé vysokého rozsahu ISO. Podobně DigitalCameraReview říká, že to 1.699 dolarů bestii "se cítí jako mírné aktualizaci na E-3," cit sdílený Pocket-Lint stejně. Omlouváme se za nositele špatných zpráv.

Olympus E-5 přezkoumána DSLR: solidní upgrade pro majitele E-3, není moc odvolání pro kohokoliv jiného původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 10:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigitalCameraReview , Pocket-Lint , PhotographyBlog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat