čtvrtek 23. prosince 2010

DARPA si klade za cíl vytvořit vojáka budoucnosti, odolný vůči propašovat útoky s 360 stupni vidění

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/darpa-aims-to-make-soldier-of-tomorrow-impervious-to-sneak-attac/:
DARPA je v současné době žádají návrhy na rozvoj vojáka Centric Imaging pomocí výpočetní fotoaparáty, také známý jako SCENICC pro ty, kteří dávají přednost stručnosti. Tato nejnovější projekt je vizuální vylepšení systému, který se snaží splnit všechny naše ozbrojené síly terorismu-lov a válka-vizuální vedení potřeb. Systém, který je čistě teoretická v tomto bodě, bude poskytovat 360 stupňů, tří-dimenzionální pole pohledu pro vojáky v poli. Tato optická vševědoucnost získává více kamer použití, včetně obrázků z palubního drones . Vojáci budou mít v reálném čase 10x zoomu a může vše prostřednictvím hlasových příkazů. Jako by toho nebylo dost, SCENICC zaměstnává rozšířené reality pro identifikaci a sledování cíle způsobem (předpokládáme), které nejsou na rozdíl od vaší zahradě různých T-800 . Vzhledem k tomu, kousek kitu je let od výroby, komanda naše muset udělat teď se smartphony a zápěstí zobrazí dávat pozor na nepřátele státu.

DARPA si klade za cíl vytvořit vojáka budoucnosti, odolný vůči propašovat útoky s 360 stupni vizí původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 08:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje DARPA (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat