čtvrtek 23. prosince 2010

Dell Místo zahájena v Hong Kongu, jdeme hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/dell-venue-launched-in-hong-kong-we-go-hands-on/:
Není to legrace, když narazí na správném místě ve správný čas? Právě jsme se náhodou chillaxing v Hong Kongu, kdy si vybral Dell města pro konání se globální trh (a je to vlastně bít obchodů mírně dopředu Jižní Korea), takže rychlé ruce-na je nevyhnutelný. Jak jsme viděli dříve, tohoto HK 3999 dolar (US $ 514) telefon je v podstatě Místo Pro je Android 2.2 bratranec, sportovní stejné zakřivený (nebo "ve smyku Design") pulzující AMOLED displej na 4,1 palce a 800 x 480. Pod kapotou se nachází 1GHz Snapdragon s 1 GB ROM a 512 MB RAM, spolu s obvyklými microSD expanze, 1400mAh akumulátor, 8 AF megapixelový fotoaparát s LED bleskem, Bluetooth 2.3 EDR, WiFi a AGPS.

Nejsou žádné překvapení, pokud jde o software - Místo sdílí stejné ploše elegantní uživatelské rozhraní a Swype klávesnice s Streak, s výjimkou pro nedostatek orientace na šířku na úvodní obrazovce (a to s orientací umožnilo v nastavení systému). Pokud jde o hardware, vrah funkce je zde na obrazovce, a našli jsme její zakřivenou Gorila Sklo být překvapivě příjemné pro naše palce, zatímco přejetím přes to. AMOLED panel pod ním je také vibrující s velkým pozorovacím úhlem. Jinde, vybudovat kvalitní je téměř solidní bar pískací kryt baterie, ale přinejmenším to poskytuje určitou přilnavost. To je vše co máme teď - budeme ponořit do více informací v našem nadcházejícím přezkumu, takže zůstaňte naladěni.

Pokračovat ve čtení Dell Místo zahájena v Hong Kongu, jdeme hands-o

Dell Místo zahájena v Hong Kongu, jdeme hands-o původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 07:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat