čtvrtek 23. prosince 2010

Zobrazil: největší observatoř neutrina soupeři Guatemala závrt

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/visualized-worlds-largest-neutrino-observatory-rivals-guatemal/:
Bezesporu, obrazů od roku 2010 bude člověk duševně nemocný, téměř nepochopitelné závrt , který se objevil v Guatemale počátku tohoto roku, ale tento konkrétní snímek z jižního pólu dělá vynikající práci při závodění pro stejnou pozornost. Přímo z University of Wisconsin-Madison, to je pohled do nitra planety největší observatoř neutrina, který byl právě dokončen po pěti letech práce s 279 miliony dolarů. Cíl? Chcete-li zjistit "subatomární částice cestování blízko rychlosti světla," a když máte ice-bound dalekohled, který zahrnuje krychlový kilometr antarktického ledu, dobře ... jste velké naděje na úspěch. Bude to potrubí do podsvětí, nakonec nás vedou k pochopení temné hmoty? Bude století-stará tajemství vesmíru konečně odpověď? I kdyby ne, budeme představovat si sakra vstupního poplatku, pokud je to přeměněn na svět je nejdelší hasičská zbrojnice tyč a na trh na bohaté turisty, kteří se na cestu dolů.

Zobrazil: největší observatoř neutrina soupeři Guatemala závrt původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 10:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Fast Company | zdroje University of Wisconsin-Madison , IceCube | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat