čtvrtek 23. prosince 2010

Dell 7-palcový (nebo 10-palec) Android tableta dostane WiFi certifikaci?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/dells-7-inch-or-10-inch-android-tablet-gets-wifi-certificatio/:
Vzpomínám si, jak se společnost Dell má být zavedení 7-palcový Tegra 2 -poháněl Android tablet, stejně jako, teď , možná následovaný 10-palcový model v několika měsících? No, my neříkáme, že to, co se děje tady, ale posoudí skutečnosti: původní 5-palcový pruh má model kód M01M, a nové zařízení s kódem M02M jen vyskočila na Wi-Fi Alliance certifikaci zjištěných databáze jako "Mobile Device Internet" v kategorii Smartphone. Ano, 7 palců je trochu velký pro "smartphone", ale Aliance nemá velký kategorie pro tyto tweeners, které podporují mobilní data (a stejně jako Evropská Galaxy Tab , některé z nich jsou opravdu chytré telefony tak jako tak). PocketNow navrhuje že bychom mohli být také při pohledu na Streak 2, což je možné - ale vzhledem k podhoubí pověsti jsme slyšeli o něco větší tabletu v potrubí, které je místo, kde leží naše peníze. To platí tím spíše tím, jak blízko jsme k CES, který slibuje, že bude opravdový tablet-fest v tomto roce - ale bez ohledu na to, sázíme pravda vyjde v příštích několika týdnech.

Dell 7-palcový (nebo 10-palec) Android tableta dostane WiFi certifikaci? původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 12:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow | zdroje Wi-Fi Alliance | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat