čtvrtek 23. prosince 2010

Rovi oznamuje dohodu o koupi Sonic Solutions za 720 milionů dolarů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/rovi-announces-agreement-to-acquire-sonic-solutions-for-720-mil/:
Rovi Corporation se už ale několik významných proměn - to bylo kdysi DRM-střed společnost známou jako Macrovision - a to je nyní nastavena podstoupit další velký. Společnost nedávno oznámila "definitivní dohodu" získat Sonic Solutions ve transakce se odhaduje na 720 milionů amerických dolarů. Mimo jiné, Sonic vlastní RoxioNow (služba formálně známý jako CinemaNow), který umožní Rovi přístup k více než 10.000 filmů a televizních pořadů, a také právě Sonic získal DivX počátkem tohoto roku , což poukazuje na to, Rovi má přítomnost na více než 350 milionů zařízení spotřební elektroniky. Hlava na minulost přestávka na oficiální tiskovou zprávu, a podívejte se na dohodu uzavřít někdy v prvním čtvrtletí příštího roku, pokud vše půjde podle plánu.

Pokračovat ve čtení Rovi oznamuje dohodu o koupi Sonic Solutions za 720 milionů dolarů

Rovi oznamuje dohodu o koupi Sonic Solutions za 720 milionů dolarů původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 16:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat