čtvrtek 23. prosince 2010

Rollei jde 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, DESIGNLINE 3D foto rámeček

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/rollei-goes-3d-with-power-flex-3d-point-and-shoot-designline-3d/:
Tam mohou být některé kamery tvůrci odolat 3D trendu, ale to začíná být stále slábnoucí moc - poslední skočit do hry je Rollei, 90-letý německý výrobce, který má právě oznámila svůj nový Power Flex 3D point-and-shoot a doprovodné DESIGNLINE 3D foto rámeček. Jak můžete vidět výše, kamera se dívá docela všední očekávají pro tento druhý objektiv, a specifikace jsou také do značné míry v souladu s některými podobnými 3D point-and-výhonky, včetně 720p nahrávání videa, 5 megapixelové snímky a 2,8- LCD 'kolo zpět, který slibuje, že vám umožní vidět vaše snímky v něčem připomínající 3D bez nutnosti pro 3D brýle. Foto rámeček také zřejmě používá stejný druh ne-3D brýle, ale naštěstí balení větší 7-palcový displej - zkontrolujte si to po přestávce. Ještě žádné slovo o vydání více než tady, ale i kamera a foto rámeček bude v Evropě k dispozici příští měsíc za € 300 (nebo těsně pod $ 400) za kus.

Pokračovat ve čtení Rollei jde 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, DESIGNLINE 3D foto rámeček

Rollei jde 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, DESIGNLINE 3D foto rámeček se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DC Zobrazení | zdroje Rollei | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat