čtvrtek 23. prosince 2010

Mini Připojeno app hity iTunes, teď můžete konečně vyrazit na cestu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/22/mini-connected-app-hits-itunes-now-you-can-finally-hit-the-road/:
Mini Připojeno app hity iTunes, teď můžete konečně vyrazit na cestu
Pořiďte si iPhone běží. Vydejte se na dálnici. Hledám nějaké palačinky, a cokoliv dalšího, co Google Local Search najde po cestě. BMW Mini značka byla na čele IOS konektivity a Mini Připojit app je nyní v App Store, připravena ke stažení. To vám umožní stream internetového rádia prostřednictvím 2011 model reproduktorů nebo Twitter, a zpravodajské kanály přečíst na vás. Google integrace znamená, snadné použití místního vyhledávání a "Odeslat auto" funkce vám umožní najít svůj cíl na telefonu a poté nasadit na spíše neohrabaný vestavěný navigační systém. A konečně, "Minimalismus Analyser" (minimalismus, cha!) Vám dává body za jízdy všechny příjemné a šetrné k životnímu prostředí. Radši propustit Stepphenwolf pokud hledáte dělat dobře tam.

Mini Připojeno app hity iTunes, teď můžete konečně vyrazit na cestu původně objevila na Engadget na st. 22 prosinec 2010 18:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MotoringFile | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat