čtvrtek 23. prosince 2010

Ion Personal Genome stroje: DNA sekvencer s iPod

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/ion-personal-genome-machine-the-dna-sequencer-with-an-ipod-dock/:
Jsme stále snaží najít řečníky na tuto věc, ale Life Technologies 'nový Ion Personal Genome Stroj má mít alespoň jednu velkou výhodu oproti většině ostatních iPod doků: je to ... osobní genom stroj. Zajímavostí je, že společnost sama o sobě není nezdá se, že mluví se iPod vůbec, ale MedGadget hlásí, že to může být použit k prozkoumání genomu a kontrolovat stav daného pořadí spustit buď s iPhone nebo iPod touch . Pokud jde o samotný přístroj, když je to stále určena pouze pro výzkumné účely a "není určeno ke krmení zvířat nebo lidí léčebných nebo diagnostických používat," firma má pěkně velké vzory pro budoucnost. Podle zakladatele Ion torrentu Dr. Jonathan M. Rothberg, společnost doufá, že se nakonec nic menšího dělal pro DNA sekvenční zpracování, co udělal pro digitální fotoaparáty fotografii. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Ion Personal Genome stroje: DNA sekvencer s iPod

Ion Personal Genome stroje: DNA sekvencer s iPod původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 01:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket-cupanina | zdroje MedGadget | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat