čtvrtek 23. prosince 2010

Moto Mundo světové turné tlačí všichni-elektrický Nissan Qashqai k jeho limitu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/moto-mundo-world-tour-pushes-all-electric-nissan-qashqai-to-its/:
Jsou daleko od první dát all-auto na elektrický pohon pro vytrvalostní test, ale tým za Moto Mundo jsou určitě blízko hlavy balení, pokud jde o naprosté ambice. Táhli z Dánska s párem SUV Nissan Qashqai se obrátil na elektrický AfutureEV již v červnu, a nedávno vstoupil do USA poté, co dělat výpravy napříč Skandinávií, Rusko, Mongolsko a Čínu. Co se týče samotných vozidel, ale zřejmě mají nejvyšší rychlost 130 km / hod a rozsahu 200 kilometrů na poplatku (při 80 km / h), i když se může zřejmě eek z 300 km v "pomalé jízdy ve městě." Díky trek ještě působivější, jako jeden Autoblog Zelená komentátor poukázal, je skutečnost, že dva podobné vozy přeměněn AfutureEV mít zřejmě vzplál a vyvolalo vážné nehody. Žádné takové problémy které trápí Moto Mundo na výlet, ačkoli, a oni brzy se valit do Detroit Auto Show pro vzhled.

Moto Mundo světové turné tlačí všichni-elektrický Nissan Qashqai k jeho omezení původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 05:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Moto Mundo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat