úterý 21. prosince 2010

Americké námořnictvo je elektromagnetické Letadla spuštění systému zahajuje první stíhačce (update:! Video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/us-navys-electromagnetic-aircraft-launch-system-launches-first/:
Pro více než 50 let, on-nájezd na dálnici do nebezpečného prostoru byla parní katapult, který zahájil stíhací letouny z letadlové lodi, ale vypadá to, že by mohla být brzy nastavení změnit. Americké námořnictvo právě včera oznámila, že její elektromagnetické Letadla spuštění systému, nebo EMALS, prošel klíčovým testem zahájením posádkou F/A-18E Super Hornet se poprvé (ještě několik úspěšné starty pak následoval). Kromě jiných výhod, které systém slibuje dovolit námořnictvo zahájit širší škálu letadel od nosiče - včetně vše od lehkých bezpilotních letadel pro těžká stávkových bojovníků - a to zároveň přináší "podstatné zlepšení" na váze, údržba, a účinnost. Hlava na minulost přestávka na oficiální oznámení (pardon žádné video).

Aktualizace: Mluvili jsme příliš brzy, video je nyní po přestávce! Budete muset dodávat svůj vlastní Kenny Loggins soundtrack, ačkoli.

[Díky, Fionn]

Pokračovat ve čtení americké námořnictvo je elektromagnetické Letadla spuštění systému zahajuje první stíhačce (update:! Video)

Americké námořnictvo je elektromagnetické Letadla spuštění systému zahajuje první stíhačce (update:! Video) původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 15:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kabelové | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat