úterý 21. prosince 2010

TomTom Map Share update přináší crowdsourced navigaci pro iPhone GPS app

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/tomtoms-map-share-update-brings-crowdsourced-navigation-to-ipho/:
Podlomily včasné a odpružené pro iPhone TomTom GPS app , že ne? Pokud ano, že velmi app právě dostal mnohem lepší dnes, stejně jako ve verzi 1.6 přinesl TomTom Map Share - crowdsourcing aspektem, který si své mapy více nahoru-k-datum, než jste kdy považovali za možné. Map Share umožňuje uživatelům iPhone okamžitě na změny na své vlastní mapy a využívat bezplatné aktualizace map ze strany komunity TomTom a ověřené samotnou společností. To znamená, že uživatelé budou nyní moci upravit názvy ulic, nastavte směr jízdy a zablokovat / odblokovat ulice přímo do svých map, a pokud jste tak laskav, můžete sdílet tyto aktualizace s ostatními komunity TomTom. Kromě toho bude aplikace automaticky zkontroluje nové aktualizace ověřené (včetně pořadí omezení, omezení rychlosti změn a přechod změny), takže dříve se pokusil-a-pravdivý "moje mapy byly staré!" omluvit se smutně přestanou fungovat. Dávání a braní, jak se říká.

Pokračovat ve čtení TomTom Map Share update přináší crowdsourced navigaci pro iPhone GPS app

TomTom Map Share update přináší crowdsourced navigaci pro iPhone GPS app původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 02:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat