úterý 21. prosince 2010

JBL-AirPlay povoleno On Air dok reproduktor Bezdrátové hity FCC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/jbls-airplay-enabled-on-air-wireless-speaker-dock-hits-the-fcc/:
JBL byla jednou z prvních společností, kromě iHome a Denon / Marantz oznamuje podporu pro to AirPlay technologie Apple , takže není žádným překvapením, že se společnosti On Air dock reproduktor Bezdrátové stačí kliknout na FCC, doplněný jeho použití - jsme slyšeli, že AirPlay bude všude na CES 2011. On Air Bezdrátové vypadá jako milovník riff na JBL On line Air reproduktoru doků a budíky - je to funkce, které znají swoopy-smyčka design, ale přidává velký barevný LCD displej, který zobrazuje obal alba a zároveň streamování hudby. Při pohledu na manuál, na displeji se také dělá WiFi nastavení a konfigurace trochu jednodušší, což je pěkné. Všichni ve všech, to vypadá slibně, ale uvidíme, jakou cenu a dostupnost vypadá, když se dostaneme do CES.

JBL-AirPlay povoleno On Air dok reproduktor Bezdrátové hity FCC původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 09:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat