úterý 21. prosince 2010

Evropská Nissan Leaf dostane vždy-na připojení, můžete zase až AC bezdrátově

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/european-nissan-leaf-gets-always-on-connection-lets-you-turn-up/:
Nissan Leaf dostane vždy-na připojení, můžete zase až AC bezdrátově
Už jsme se podivoval nad Chevy Volt schopnost 's, aby vám zase až AC , zatímco je stále zapojen do A / C, s laskavým svolením jeho OnStar app. Nyní můžeme potvrdit, evropský model je Leaf Nissan je stále stejný druh funkce, a to je řekl, aby byl standard - žádné měsíční poplatky, jako jste vy budete přilepená se na Volt. Jsme stále ještě nejsou jisti, kdo je poskytuje bezdrátové připojení v USA, ale v zahraničí to jde s laskavým svolením Telenor Connexion , která umožní mobilním telefonem nebo PC pro přístup k Carwings Data Center na dálku, pro kontrolu stavu nabití a upravit auto klima kontrol . V EV vozu vytápění a chlazení může být dvě z největších propadů za baterií na palubě, a tak tuto schopnost dostat auto nahoru nebo dolů na temp a zároveň je to stále zapojen by Vám mohl pomoci strávit více kW jízdu a méně na aklimatizací.

Pokračovat ve čtení Evropský Nissan Leaf dostane vždy-na připojení, můžete zase až AC bezdrátově

Evropská Nissan Leaf dostane vždy-na připojení, můžete zase až AC bezdrátově původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 18:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat