úterý 21. prosince 2010

Pixel Qi partnery Chunghwa Picture Tubes na výrobu nových modelů LCD transflektivní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/pixel-qi-partners-with-chunghwa-picture-tubes-to-manufacture-new/:
Charakteristická nejvíce často spojován s Pixel Qi obrazovky - kromě jejich ceněných denního světla-čitelný kvality - až do tohoto bod byl nedostatek . Doufat, že správné, že nedostatek na straně nabídky, Mary Lou Jepsen tým má dnes oznámila partnerství s tchajwanského výrobce Chunghwa Picture Tubes se, dobře, produkovat některé obrazovek. Zdá se, že "týmy pracují společně tiše všichni padají" a nyní jsou připraveni dělat věci úřední, a zároveň oznámil, že tři nové desky bude přijde na trh na různých místech v průběhu roku 2011. První z těchto, 7-palcový displej s rozlišením 1024 x 600, je nastavena na svůj debut na veletrhu CES na začátku ledna , s masovou výrobou přichází ve druhém čtvrtletí tohoto roku. Dalším vědomí zájmu je záznam tří milionů Pixel Qi zobrazuje dodávány v průběhu posledních tří let - doufejme, že můžeme tento počet zdvojnásobit do roku 2011, co?

[Díky, LifeBringer]

Pokračovat ve čtení Pixel Qi partnery s Chunghwa Picture Tubes na výrobu nových modelů LCD transflektivní

Pixel Qi partnery Chunghwa Picture Tubes na výrobu nových modelů LCD transflektivní původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 09:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pixel Qi | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat