úterý 21. prosince 2010

N-Trig učí DuoSense psát na obrazovkách Android, tablety přijít v první polovině roku 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/n-trig-teaches-duosense-to-write-on-android-screens-tablet-to-c/:
Tohle není moc překvapení - vzhledem k N-Trig nám řekl, jen před několika měsíci, že "nejužitečnější Android břidlice bude pero-enabled" a že to bylo pracovat na podpoře Android - dnes, ale izraelsko- založená společnost oficiálně oznámila podporu pro mobilní Google operačního systému. Co to znamená? Na technické úrovni, to znamená, že N-Trig je DuoSense pero a kapacitní multitouch řešení, které je v současné době na tablety, jako je HP břidlice a Dell Latitude XT , bude pracovat na vrcholu břidlice Android. Na konci produkt, to znamená, že budeme začít vidět břidlice Android nebo dvě, které těží z pera v roce 2011. Podle VP-N Trig ze Marketing Gary Baum, jedna společnost je daleko ve vývoji břidlic Android na základě DuoSense a tam jsou "několik dalších, které jsou zasílány spolu." Baum by nám žádné specifika na tyto společnosti, ačkoli on dělal nám říkají, že bychom měli vidět jeden výrobek v první polovině roku, zatímco většina se bude čekat na včelí plástev . Jsme stále přechod naše prsty na voštinová v první části roku 2011, takže nechceme číst do toho příliš mnoho, ale on také zdůraznil, že třetí-party vývojářů softwaru pracují na aplikace, které využívají pera a že některé z nich mohou být předpremiéře na veletrhu CES. Budeme kopat stejně jako my můžeme do toho, co firmy párování pero s operačním systémem Android, ale do té doby, si řekneme Celou tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení N-Trig učí DuoSense psát o Android obrazovkách, tablety přijít v první polovině roku 2011

N-Trig učí DuoSense psát o Android obrazovkách, tablety přijít v první polovině roku 2011 původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 12:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat