úterý 21. prosince 2010

Hulu Plus se děje na kabelu-podle TiVo DVR Premiere, Scrooge vyhraje znovu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/hulu-plus-not-happening-on-cable-provided-tivo-premiere-dvrs-sc/:
Hulu se děje na TiVo kabelu-podle premiéra DVR, Scrooge vyhraje znovu
Je to trochu těžké přesně vědět, kdo tady na vině, ale jedna věc je jistá: spotřebitelé ztrácejí. Minulý týden Suddenlink začalo instalovat TiVo Premiere DVR svým zákazníkům minus Netflix , pověst, že to bylo dohod Netflix má s ateliéry, že zabraňuje jeho služby streamování byly rozmístěny na společnost DVR kabel. V té době to byla naděje, že Hulu Plus mohl ještě pracovat, ale teď je to potvrdila, že její zákazníci se nedostal, že jeden, svalování viny za stejný druh dohody mezi Hulu a poskytovatelů obsahu. Frustrující? Naprosto - ale je tam jeden zřejmý práce-asi: koupit si vlastní zatraceně TiVo Premiere, získat přístup k Netflix a Hulu Plus, a přestat platit svého poskytovatele kabelového vysílání, že měsíční poplatek za pronájem.

Hulu Plus se děje na kabelu-podle TiVo DVR Premiere, Scrooge vítězí opět původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 07:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje GigaOm | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat