úterý 21. prosince 2010

Microsoft Office Genuine Advantage os, říká, že program má 'sloužila svému účelu'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-axes-office-genuine-advantage-says-program-has-serve/:
Je to nenabízí žádný náznak, že program Windows Genuine Advantage budou následovat, ale Microsoft nedávno pronesl poněkud překvapivý krok ze zavírat své dlouhodobé Office Genuine Advantage programu. Stejně jako u Windows Genuine Advantage, bylo to, že program určený k boji proti pirátství, a jako každý uživatel Office lze nepochybně potvrdit, že není plachý, aby jeho přítomnost známých - varování, jako je ten, nahoře se objevilo při stahování šablon z Office.com , například. Proč změna? Microsoft není zrovna nabízí příliš mnoho detailů, s mluvčím pouze běžný jak daleký říkat, že program má "splnilo svůj účel," a že Microsoft je "dělat několik nových investic, které nám umožní zapojit se zákazníky a pomoc obětem podvodu. " Do té doby, nicméně, vypadá to, že nyní můžete jednoduše jít o vaší firmě bez varování se nachází.

Microsoft Office Genuine Advantage os, říká, že program má 'sloužila svému účelu' původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 05:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ZD Čistá | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat