úterý 21. prosince 2010

TV-nesené lasery sledování lesů happeningy, kdo ví co ještě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/satellite-borne-lasers-tracking-woodland-happenings-who-knows-w/:
To může být šok vaše smysly, ale to vlastně není poprvé, co jsme slyšeli z laserů se používá k sledování ptáků a jejich stanovišť. Ale to jít 'dokola, Idaho univerzita tým používá-satelit nese laser ve snaze "předpovídají, v jaké části státních lesů ptactvo může být život." Zejména posádka vyvíjí metody, které vám pomohou jim sledovat North American Pileated datel, a to proto, že jsou tito tvorové ustálený jako velký ukazatelů celkové ptáka rozmanitosti. V současné době je laser je jen schopné analyzovat důležité vlastnosti lesa, ale vědci jsou s pomocí těchto informací, aby se bodnout, aby se v případě výše uvedeného by se ptáci. V podstatě, tento laser špinění přístup umožňuje guru na místě velmi husté části lesa - pozemků, kde Pileated datel miluje viset - z výše uvedeného, dramaticky kácení schovávat se-a-hledat, které by dříve konat pěšky v mnohem větší plochy . Teď, když jen oni mohli dostat lasery na ptáky , měli bychom mít všechny nové značky rave, aby zvážila.

TV-nesené lasery sledování lesů happeningy, kdo ví co ještě původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 06:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BBC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat