úterý 21. prosince 2010

ViewSonic: Není G Tablet 'výrobní vadu,' je to problém uživatelské zkušenosti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/20/viewsonic-theres-no-g-tablet-manufacturing-defect-its-a-us/:
V případě, že jste vynechal to , o tomto víkendu Staples oznámila, že již nabízí 10,1-palcový Viewsonic G Tablet protože "výrobní vady." No, jak to dopadá, Viewsonic je prohlašovat, že tam opravdu žádný hardware vada vůbec - místo toho, výrobce Android 2.2 , Tegra 2 -poháněl tableta hlásí, že je to opravdu "uživatelský zážitek problém." Ne, že nezní moc lepší, ale podle VP of Marketing společnosti ViewSonic Adam Hanin, G Tablet viděla značný počet vrátí, protože jeho stagnující software zkušenosti, což bylo způsobeno předinstalovaným Klepněte a poklepejte Android vrstvy. Řada otázek byly také způsobeny nedostatkem Flash, který Adobe dosud certifikováno pro Tegra 2 . "Věříme, že je uživatelský komfort, který způsobil všechny vrátí, a my jsme podnikají důležité kroky vpřed s G Tablet," Hanin řekl nám.

Takže, jaké jsou ty kroky přesně? ViewSonic bude uvolňovat po-the-air aktualizace softwaru do konce týdne a bude rovněž obsahovat odkazy pro uživatele ručně stáhnout a nainstalovat beta verzi Flash na jeho podporu stránce. Samozřejmě, že jsme se ptali, proč byl Hanin G Tablet dodávány v této polovině-konečném stavu vůbec - on nám řekl, že zatímco Android a Tegra jsou skvělé platformy Google nedostatek podpory pro větší zařízení znamená, že společnostem, jako je Viewsonic musí "jít ven a dal dohromady svůj vlastní software a aplikace obchody. " Nejsme si jisti, že je to skvělý odpověď - ve skutečnosti, to trochu zní jako ViewSonic se snaží svalit vinu Google, Adobe a NVIDIA pro jeho vlastní polovinu-hotové a laggy software, kdy bylo propuštěno tablety na vlastní maloobchodníkům . Ať tak či onak, jsme dnes viděli víc než dost hrozné "uživatelský zážitek" otázky na počátku sklizně z tablet Android - voštinová , kde jsi?

Pokračovat ve čtení Viewsonic: Není G Tablet 'výrobní vadu,' je to problém uživatelské zkušenosti

ViewSonic: Není G Tablet 'výrobní vadu,' je to otázka zkušenosti uživatelů původně objevila na Engadget na po. 20 prosinec 2010 21:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat