úterý 21. prosince 2010

Pentax K-5 hodnocení Roundup: pevné, ale drahý upgrade z K-7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/pentax-k-5-review-roundup-solid-but-pricey-upgrade-from-the-k-7/:
Pentax je K-5 DSLR byl asi na chvíli teď, ale je to teprve nedávno obdržel dostatek hostů vytvořit něco kritického konsenzu. Krátký to je, že kamera převážně řeší většina kritiky srovnané u K-7 je nahradit - a sice, bezvýrazný kvalitu obrazu a vysokou citlivost ISO špatná výkonnost, zejména - ale ty vylepšení přijít na docela statný náklady. K-7 stojí asi 300 dolarů více, než Nikon D7000 , které digitální fotografie Review se má podobný senzor, ale "podstatně více univerzální AF systému." Fotografie Blog také přišel k některým podobným závěrům, ale poznamenává, že "titulek-popadat top-rychlost 512000 je upřímně nepoužitelný ", a naznačuje, že Pentax by měl mít prostě následoval Nikon vedení a omezena na 25600 věci. Navzdory, že vysoká cena a některé drobné problémy, nicméně, DP recenze říká, že fotoaparát je "ne-nasnadě" upgrade pro stávající uživatele, Pentax, ale samozřejmě ještě něco těžké prodat na Canon nebo Nikon uživatelů. Hit se na níže uvedené odkazy na některé další bere na fotoaparátu.

Přečtěte si - Digitální fotografie Recenze
Přečtěte si - Fotografie Blog
Přečtěte si - Imaging zdrojů
Přečtěte si - Pocket-cupanina

Pentax K-5 hodnocení Roundup: pevné, ale drahý upgrade z K-7 původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 00:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat