úterý 21. prosince 2010

Nové Apple TV, média Roku stuhami závod přerušit jeden milion v prodeji

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/new-apple-tv-roku-media-streamers-race-to-break-one-million-in/:
Zvědavý načasování, ne? Dnes ráno, Cupertino v PR oddělení odstřelil ven reklama o tom, že moderní Apple TV - která jen se začala prodávat před třemi měsíci - Očekává se, že přes jeden milion známky v prodeji ještě před Štědrým dnem. Zřejmé, poznámka je těžké ignorovat: "To je hodně pro hobby . " A jo, to je. Ale to pravděpodobně má více co do činění s trendy v oblasti spotřebitelského nákupu a nádherně nízkou cenu 99 dolarů, než cokoli jiného, a když pochybuji, že logika, asi byste měli mít sit-down s Roku CEO Anthony Wood. Lidé v Business Insider udělal, a přiznal, že dřevo Roku média streamer prodeje skutečně zdvojnásobil od zavedení druhého-gen Apple TV. Jak příběh se odehrává, práce se celý sektor pevné a soustředit pozornost spotřebitelů na set-top box oblast, a s nejzákladnějšími maloobchodu Roku za pouhých 59 dolarů , je to docela jasné, že oblečení disky tvrdý obchod. Roku také očekávají, že prodávat své miliontého okno koncem tohoto roku, ale je to samozřejmě měl hodně delší než tři měsíce, aby tak učinily. Přesto, pro a příchozí, prodávat jeden milion cokoliv (natož pohledu na $ 50 milionů a více ročních tržeb) je docela úspěch.

Pokračovat ve čtení Nový Apple TV, Roku mediální proudy závod přerušit jeden milion v prodeji

Nové Apple TV, média Roku stuhami závod přerušit jeden milion v prodeji původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 09:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroje Obchodní Insider | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat