úterý 21. prosince 2010

Spark srdce přívěsek bliká svým srdcem, automaticky vás dostane do postele (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/heart-spark-pendant-blinks-with-your-heart-automatically-gets-y/:
Ne, že jsme nebyli zaplaveny s obvod-související módní doplňky v minulosti, ale pokud jste již začali přemýšlet o tom, co si ten krásný kluk (nebo paní), ve vašem životě přijde únor, podívejte se žádná další. SenseBridge, výzkumná skupina se spoustou vášně, právě odhalil srdce Spark ($ 69, v prodeji) - nositelný přívěsek s integrovaným bezdrátovým přijímačem, povrchní znalost LED a wow faktor, který je naprosto potěšující. Nositel štěstí, musí také popruh pásu kolem jejich hrudníku s cílem sledovat jejich srdeční frekvence, který je poté předán bezdrátově do srdce Spark, po obdržení informace, bude na palubě světla blikat stejnou sazbou jako vaše srdce, takže je snadné za lásku svého života vidět, když vaše srdce je aflutter. Video ukázka je jen kolem přestávce, a ano, je to asi tak drahé, jak byste si představit.

Pokračovat ve čtení Srdce Spark přívěsek bliká svým srdcem, automaticky vás dostane do postele (video)

Spark srdce přívěsek bliká svým srdcem, automaticky vás dostane do postele (video) původně objevila na Engadget na út. 21 prosinec 2010 00:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MAKE | zdroje SenseBridge | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat