úterý 21. prosince 2010

Comcast je quad-tuner Xfinity spektrum DVR s připojením na internet odhalila FCC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/21/comcasts-xfinity-quad-tuner-spectrum-dvr-with-internet-access-r/:
Pozdravit budoucnost DVR, alespoň z Comcast , jako jeho jak-přesto neohlášené Xfinity spektru box prošel FCC databázi krátce poté, co s jeho existenci odhalil podle Wall Street Journal. Rychle podívat na výrobní-připravený k použití odhalí je tu spousta nových funkcí, zde, včetně nového průvodce design včetně IMDB-styl obsazení a osádka údaje, jakož i přístup k internetovým službám. I když je to hardware činí tento Pace RNG-210n 500GB HD DVR se čtyřmi tunery, MOCA a IP přístup, jeden z největších změn je software člověka znamená, že se objeví oznámení, výzvy od svého Twitter, Facebook a YouTube.

Nastavitelné v Xfinity.com / Spectrum, vypadá to, že to bude jen získávat informace, kdy lidé, které sledujete sdílet obrázky, video, nebo odkaz na info o televizní pořady a filmy, s "nejvíce" viditelné přímo na poli sám, plus možnost podělit, co sledujete na tyto služby. Tam je méně dostupné detaily o tom, že "aplikace" v menu, ale počasí, dopravy, hudby a her je slíbeno, se rychle podívat na nejzajímavější části včetně Podívejte se na průvodce, vzdálené a box v naší galerii nebo se podívejte na FCC podání si pro bližší informace - to je těžké říct, jestli změny, aby všechny naše problémy s kabelem za předpokladu, set top odejít, ale skoro žádné nové průvodce má být lepší než to, co je tam teď, ne?

[Díky, cypherstream]


Žádné komentáře:

Okomentovat