úterý 7. prosince 2010

SGI ICE Cube Air Modulární datová centra mohou být nasazeny kdekoli, dokonce iv kapuci

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/sgis-ice-cube-air-modular-data-centers-can-be-deployed-anywhere/:
SGI ICE Cube Air Modulární datová centra mohou být nasazeny kdekoli, dokonce i v kapuci
SGI je stín jeho bývalý self, prodávat své jméno na Rackable Systems a objevit se v některých hanebné situační komedie. Rádi bychom si vzpomenout na staré, tvrdší, ostřejší SGI, průkopník v grafické průmyslu počítače, když to přišlo rovnou ven Sunnyvale v 80. letech. Teď je to zpátky, zahájení ICE Cube Air Modulární datová centra, které jsou schopné regály bydlení čtyři a rozšiřitelná až na 80 a celkem 97.920 jader a 143.36PB skladování. Každá jednotka je téměř úplně soběstačný, vyžaduje pouze napájení a zásobování vodou, která může pocházet z obyčejné zahradní hadice. Pořizovací cena začíná na 99.000 dolarů, což není levná, ale my jsme šli dopředu, a objednal čtyři. Víte, jak to děláme.

Pokračovat ve čtení SGI ICE Cube Air Modulární datová centra mohou být nasazeny kdekoli, dokonce i v kapuci

SGI ICE Cube Air Modulární datová centra mohou být nasazeny kdekoli, dokonce iv kapuci původně objevila na Engadget na út. 7.12.2010 09:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat