úterý 7. prosince 2010

Visa vyčistí DeviceFidelity je In2Pay mobilní platební kartu microSD pro použití v chytrých telefonů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/visa-clears-devicefidelity-s-in2pay-mobile-payment-microsd-card/:
Ne iPhone? Žádný problém. Pokud budete vzpomínám, jsme slyšeli již v květnu, že Visa je v součinnosti s DeviceFidelity , se dvěma troubení ne-úplně-štíhlé In2Pay případě, že by se přidali bezkontaktní platební podporu zbožňovaná Apple. Dnes je zbytek světa konečně jsou brány v úvahu. Výše uvedené firmy mají právě schválila nový In2Pay microSD řešení pro použití v reálném světě, s BlackBerry Bold 9650 a Samsung Pulzující zejména pojmenované jako kompatibilní. Teoreticky se zdá, že téměř jakýkoli smartphone s microSD slot může být uvedeni do arény, a Visa se očekává, že přidávat další modely telefonů pro použití s touto technologií, "včetně telefony založené na Symbian a Windows operační systémy." Toto odhalení se děje po solidní 18 měsících testování po celém světě, ale není definitivní slovo, na které banky budou nabízet to, aby zákazníkům. Mezi tímto a náhlý zájem o NFC , Amerika se zdá více než kdy dříve připraven proklouznout stále hlouběji do nekonečné bazénu dluhu, a tak méně tření než předtím! My kluk, jsme kluk ... druh.

Pokračovat ve čtení Visa vymaže DeviceFidelity je In2Pay mobilní platební kartu microSD pro použití v chytrých telefonů

Visa vyčistí DeviceFidelity je In2Pay mobilní platební kartu microSD pro použití v chytrých telefonů původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 10:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Vízum | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat