úterý 7. prosince 2010

MantaroBot telepresence robot funguje přes Skype, uráží naše estetické cítění

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/mantarobot-telepresence-robot-works-via-skype-offends-our-aesth/:
Nevidíme moc v tomto prostoru od Mantaro, inženýrská a developerská společnost, která obvykle pracuje na věci, jako jsou systémy pro správu sítě a spínače pro telekomunikace. To je důvod, proč jsme byli příjemně překvapeni, když společnost oznámila, cenově dostupné telepresence robot . Jak cenově dostupné, ptáte se? No, na tržišti, kde tyto věci může snadno stát i více než deset tisíc, může být vaše za MantaroBot cut-sazba 3.500 dolarů. Bohužel, na tržišti, kde tyto věci mohou snadno stát přes deset tisíc, MantaroBot také vypadá to, že náklady na cut-sazba 3.500 dolarů. Ale víte co? Někdy člověk musí vybrat funkci před formou. A to, co jste se sem dostali, je docela jednoduché: dálkové operátor řídí robota a komunikuje pomocí Skype plug-in (pouze PC), který také umožňuje 180 ° panorámování a naklápění palubní kamera HD. Tento zlý chlapec také infračervené senzory pro detekci překážek, komunikační spojení sledování (pokud jste offline, MantaroBot zastaví na svém místě) a další. Je již k dispozici. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení MantaroBot telepresence robot funguje přes Skype, uráží naše estetické cítění

MantaroBot telepresence robot funguje přes Skype, uráží naše estetické cítění původně objevila na Engadget na Út. 07.12.2010 10:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mantaro | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat