úterý 7. prosince 2010

Spider-man reboot který se natáčí v RED EPIC 3D, má Jason Schwartzman všechny druhy vzrušení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/spider-man-reboot-is-being-shot-in-red-epic-3d-has-jason-schwar/:
Víte, že bez názvu Spider-man projekt, který je nastaven na oživení série na nějakém místě v roce 2012? Jo, to je natočený v 3D (nic nového) pomocí 3ality plošiny a EPIC RED kamery (superhotawesome news). Peter Jackson už nabrala 30 EPICS , aby mu pomohli natočit svůj další velký podnik, The Hobbit, ve 3D, ale on byl porazen pro digitální kinematografie punč výrobci dalšího film Spidey, kteří mají kouta čtvrtina z kamer a vlastně začali střílet s nimi na place včera. Jason Schwartzman, denní a noční herec videografie geek, byl velebit ctnosti používání takových zařízení za fantazie o RED fórech, která je také, kde slibuje jeho posádka bude dělat další připomínky popisovat zkušenosti uživatelů. V o něco méně vzrušující RED novinky, Scarlet je S35 je přejmenována na EPIC Lite a utrpí otřes, že jeho vlastnosti a změny cen - hit na níže uvedené odkazy pro více informací.

[Díky, Anthony ]

Spider-man reboot který se natáčí v RED EPIC 3D, má Jason Schwartzman všechny druhy vzrušení původně objevila na Engadget na út. 7.12.2010 07:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje REDUSER.net (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat