úterý 7. prosince 2010

Toshiba plánuje trio tablety na CES: po jedné pro Android, Chrome OS a Windows 7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/toshiba-planning-trio-of-tablets-for-ces-one-each-for-android/:
Takže co když Libreto vystoupil společné vědomí téměř stejně rychle, jako do něj vstoupila, že zatímco Folio 100 byl dost špatné, aby si jeho hlavní britské prodejce a přestat to ? Toshiba slíbil, že budu muset rodinu tablet pro nás do konce roku 2011 je prvním čtvrtletí a plán zřejmě nezměnila. DigiTimes hlásí, že dnes tři nové Toshiba břidlice jsou stanoveny pro jejich debutovat na CES za měsíc čas, dvě z nich jsou vybaveny 10,1-palcový monitor a třetina ve velikosti 11,6 palce. Microsoft Windows 7 a Google Chrome OS Android a každý bude zodpovědný za jeden z těchto nových provozních tablety 'prostředí, což naznačuje, že Toshiba - podobně jako zbytek světa - zatím, aby se jeho mysl o tom, co je nejlepší tablet OS tam je. Měli bychom vědět více jen pár týdnů.

Toshiba plánuje trio tablety na CES: po jedné pro Android, Chrome OS a Windows 7 původně objevila na Engadget na út. 7.12.2010 08:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigiTimes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat