úterý 7. prosince 2010

DoCoMo granty japonská taxi s WiFi, PSP, malé červené nálepky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/docomo-grants-japanese-taxis-with-wifi-psps-little-red-sticker/:
DoCoMo granty japonská taxi s WiFi, PSP, malé červené nálepky
Existuje mnoho velmi účinných způsobů, jak obejít Tokiu, ale pro návštěvníky taxi obvykle přijde na konci tohoto seznamu. Řidiči zřídka mluví anglicky a ve srovnání se zbytkem světa, oni jsou dost drahé (asi 8 dolarů na začátku, bude se od tam). Ale měli byste se ocitnete v jedné jsou přirozeně velmi čisté a propracované, že sofistikovanost získat podporu nyní DoCoMo . 820 černé sedany k pronájmu v Tokiu bude vybaven WiFi, volně k dispozici pro zákazníky, kteří zneuctít zadní sedadla s jejich zadky. 100 z vozů bude mít i Sony PSP je tam taky, což je zvláštní, protože jsme byli docela jist, že každý v Tokiu už měl jeden - nebo DS , a to nejméně. Tyto speciálně vybavené taxi lze identifikovat podle červeného DoCoMo nálepky WiFi na dveřích, takže se nemusíte přijmout něco méně, bez ohledu na to jak dlouho jste pro tento koncert KneuKlid Romance v Shinjuku.

DoCoMo granty japonská taxi s WiFi, PSP, malé červené nálepky původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 10:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroje NTT DoCoMo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat