úterý 7. prosince 2010

Verizon CEO: 4G může být 'náhradní' pro domácí internet a kabelová, urychlí kabel řezání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/verizon-ceo-4g-can-be-a-substitute-for-home-internet-and-cabl/:
Někdy, musíte se ptát, jestli tyto typy jsou CEO platí velké peníze jen proto, že si věří, že jejich vlastní bizarní tvrzení. Poslední se snažit a tlačit hranice důvěřivost je Verizon Ivan Seidenberg, kdo řekl investor konferenci, že on vidí společnost nově představila 4G nabízí jako slušivý "skromný náhražka" pro prémiové zábavní služby domov nabízí kabelové a online streaming společnosti. Připouští, že pro tuto chvíli VZW nové LTE síť se bude pohlížet jako doplněk, nikoli náhradu, aby náš propojeném světě, ale v průběhu času, Seidenberg očekává, že jeho přítomnost bude dost přesvědčit více lidí k řezu kabelu . Možná, že ti, kdo si najde $ 50 za 5gb dávky nejjednodušší polykat budou ti s žádným kabelem vůbec - lidé ve venkovských oblastech , pro které kabelové širokopásmové připojení zatím není možné. Pro nás ostatní, budeme jen čekat, až ekonomika začít vypadat trošku přitažlivější.

Verizon CEO: 4G může být 'náhradní' pro domácí internet a kabel, bude zrychlovat kabel řezání původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NASDAQ | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat