úterý 7. prosince 2010

Google Chrome OS dostane podrobné

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/google-chrome-os-gets-detailed/:
Google Chrome prostě demoed OS běží na referenční kus hardware na své akci v SF. Stačí jen čtyři kroky, a méně než minutu na vytvoření zbrusu-nový Chrome OS stroj - to táhne všechny vaše Chrome témata a nastavení z oblak, tak to je téměř připraven jít hned, a změny mohou množit v méně než druhý v některých případech. Referenční stroj demoed byl schopen vrátit se z režimu spánku téměř okamžitě - Google říká, že limitujícím faktorem je vlastně, jak rychle se uživatel může pohybovat jejich rukou. (Nebylo to rychle v demo, ale to bylo ještě opravdu rychle.) OS také podporuje více účtů se účet hosta, který běží v režimu Incognito, a všechna uživatelská data jsou šifrována ve výchozím nastavení. OS sám o sobě je naložen na Read-Only Memory, které nemohou být změněny bez fyzického přístupu - tech, která umožňuje ověřit zavedení, ale také vypadá, že říct, že nebudete moci na root Chrome OS stroj. A co víc, bude OS být automaticky aktualizovány každých pár týdnů - cílem je získat pro to, aby rychleji v čase, není pomalejší.

K dispozici je také schopnost offline - Dokumenty Google byl demoed běh offline, se změnami synchronizovat když se stroj připojí. Vypadá to, že je app-specifické vlastnosti i když - aplikace na Chrome Web Store má být postaven na HTML5 offline do práce, samozřejmě. Google také demoed Google Cloud Print, který umožňuje tisknout na domácí tiskárně odkudkoli. Chrome OS zařízení budou moci využívat nové Verizon 3G plány pro offline přístup - dostanete 100 MB volného dat měsíčně po dobu dvou let, a poté plánuje zahájit na 9,99 dolarů na den "neomezený přístup" bez potřebné smlouvy . (Tam bude nakonec mezinárodní možnosti, ale ty nebyly podrobně.)


Rozvoj ...

Google Chrome OS dostane podrobnou původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 14:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat