úterý 7. prosince 2010

Pracovat, hrát na jednom telefonu: LG týmy s VMware nasadit Android telefony s virtualizací

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/work-play-on-a-single-phone-lg-teams-up-with-vmware-to-deploy/:
VMware byl chatování se bezešvých sexy virtualizace mezi více operačních systémů na jednom telefonu na nějakou dobu - a je to konečně dostává příležitost k doručování en masse díky novému partnerství s LG. Zaměřené na podnikání, Korea číslo dvě telefonní výrobce - který se chystá v roce 2011 s velkým Android push - bude začlenění VMware virtualizační technologie do některé ze svých modelů v příštím roce, začíná s operačním systémem Android, ale potenciálně se stěhuje do jiných platforem ( Windows Phone 7 přijde ihned na mysl), pokud na trhu vyžaduje.

Možná si myslíte, že možnost virtualizovat druhý operační systém v telefonu nemá mnoho spotřebitelů významem, ale VMware má pravdu: s smartphony stále více End-User jev než kdy předtím, je to čím dál těžší pro IT oddělení, aby prodat zaměstnanci na to, aby se jejich osobní telefonů ve prospěch bezpečné, řízené, corporate-poskytnuty alternativní. S virtualizované instalace, žije telefon do práce jako app do osobní telefon - může dvě telefonní čísla, dvě kompletní prostředí, a to pouze pracovní prostředí bude řízen IT podivína. Dlouhodobě, by tento koncept, aby zaměstnanci mohli používat telefon bez ohledu na jejich srdíčka přání - společnosti by totiž stačilo k výpisu jejich nastavení VMware na vrcholu a najednou jste dostal svou práci integrovaného telefonu. Postupujte podle přestávka na tiskovou zprávu a video demo virtualizačního softwaru VMware (na Nexus One, ne LG) v akci.

Pokračovat ve čtení Práce, hrají na jednom telefonu: LG týmy s VMware nasadit Android telefony s virtualizací

Pracovat, hrát na jednom telefonu: LG týmy s VMware nasadit Android telefonů se virtualizaci původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat