úterý 7. prosince 2010

Google Nexus S náhled

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/google-nexus-s-preview/:
Jsme tady na D: Dive Into Mobile konferenci v San Franciscu, a právě jsme měli možnost položit naše někdy-milující rukama po celém nejnovější zázračné dítě Google, Nexus S . Jak jste asi již četl a viděl , je přístroj nastaven na příští vlajkovou lodí sportovních telefon čistý Google. To znamená, že full-na Android 2.3 (AKA Perník ), sportovní jemně přepracovaný design uživatelského rozhraní, a vychvalováním některé potenciálně nové výkonné funkce, jako je blízko-oblasti komunikace kompatibilita (hardware umožňuje - a to hardware skutečně povolení). Když už mluvíme o šrouby a matice, telefon nebere servítky, se může pochlubit všemi design sklony divoce populární Samsung Galaxy linky S, ale jejich balení do těsnější, uhlazenější, rychlejší balíčku.

Jak můžete vidět na obrázcích a videu níže, jsme strávili nějaký čas s nejnovějšími Nexus, a my jsme udělali několik odborných vyjádření - tak sledovat spolu po přestávce se dostat plnou naběračku.

Pokračovat ve čtení Google Nexus S náhled

Google Nexus S náhled původně objevila na Engadget na út. 7.12.2010 03:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat