úterý 7. prosince 2010

BlackBerry scénáře app podání je jít, bez tablet podrobnou nabídku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/blackberry-playbook-app-submission-is-a-go-free-tablet-offer-de/:
Adobe Air veterán: print, že kód, přeložte jej zařadit do zabezpečené obálky, opatří dva (nebo více) razítka, se obrátil na Research in Motion, hodit ho do nejbližší odchozí, a radujte se! Haus již nyní přijímá BlackBerry App příspěvků pro nadcházející Will.I.Approved scénáře tablet - a stejně, jak jsem slíbil , je to dávat zdarma PlayBooks se vývojáři, kteří si svou práci přijal a je připraven pro Světový obchod App před tablety zahajuje v Severní Americe . Limit je jeden za každý registrovaný dev bez ohledu na to, jak mnoho mnohokrát odešlete nebo jak jednoduché / složité aplikace je, pokud společnost RIM dává palec nahoru. Máte zájem o hlavní cenu plné akvizice? Omlouváme se, že na sedadle byla přijata .

BlackBerry scénáře app podání je jít, bez tabletu nabízí podrobné původně objevila na Engadget na Út. 07.12.2010 16:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje BlackBerry | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat