úterý 7. prosince 2010

Kombinované prodeje smartphonů a tablet k překonání pokorný PC v 18 měsících, "říká IDC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/combined-sales-of-smartphones-and-tablets-to-surpass-the-humble/:
Naše nabídky kontrol říci, že 10 z 10 analytiků jsou šíleně býčí o tablet - navzdory skutečnosti, že existují pouze 2,5 konkurenčních produktů na trhu, a jeden z nich vyšel jen před měsícem. Takže, samozřejmě, to není těžké chodit s prosíkem se prodeje předpovědi, které ukazují prudký tabletu do stratosféry, řezání na podíl na trhu PC, zároveň rozšiřují trh úplně ubytovat své post-PC způsoby. Gartner 's Domnívám se, 55000000 Tablety příštího roku, zatímco IDC má více konzervativní odhad ve výši 42 milionů, ale jak předpovídají prudký, prudký nárůst v následujících letech, a IDC se to ještě o krok dále: 18 měsíců od teď, smartphone a tablet prodej bude kombinovat zatmění PC , tvrdí, se obě kategorie se vznáší v střední-400 milión rozsahu.

Nyní, že číslo je většinou smartphonů, což není bezprecedentní posun a sama o sobě - PC se hlavním hitem v popularitě v Japonsku poté, co dostal ahold děti z těchto telefonů moderní věci -, ale celkově to znamená přechod od open-skončil, flexibilní a výkonný počítač do úzkých, úkol-specifické, app-řízený charakter IOS a Android druhu. Nebo byste mohli točit to zcela opačným směrem: lidé potřebují telefony, takže koupit pěkný telefon. Ne PC umíráček v tomto chování, a tablet je stále velmi okrajovým výrobkem s dobrou PR. Ať tak či onak, budeme mnohem větší dojem na tento druh trhu, bitvy, když je to tablet (možná s trochou pomoci od Smartbook nebo netbook-lite kategorie) jde proti Windows a Mac PC hlavu-on, bez chytré telefony osazování většinu z nákladu.

Kombinované prodeje smartphonů a tablet k překonání pokorný PC v 18 měsících, "říká IDC původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 12:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink HardOCP | zdroje IDC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat