úterý 7. prosince 2010

Samsung SCH-LC11 CDMA / LTE Mobile HotSpot dostane schválení FCC, pravděpodobně Verizon vázán

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/samsungs-sch-lc11-cdma-lte-mobile-hotspot-gets-fcc-approval/:
Slyšeli jsme zvěsti , že Novatel pracuje na LTE -umožnil verzi svého MiFi pro Verizon, pravděpodobně na začátku příštího roku spustí - ale musíš zjistit, že několik dalších výrobců, jako by plátek, který sladké, šťavnaté 4G koláč, ne? Právě jsme se všimli, tento takzvaný SCH-LC11 od Samsungu si získal schválení FCC, který nabízí CDMA / EV-DO kompatibilita vedle 700MHz LTE nacpaný do jakési WiFi-mobilní směrovač, který by byl ideální pro nové sítě Big Red je ... ale pak zase, že bych také ideální pro LTE airwaves MetroPCS '. MetroPCS zatím zahájit jakékoli data-centric LTE produktů, ale je to tu dobrý vztah s Samsung - jeho jediným LTE zařízení právě teď je Samsung řemesel , ve skutečnosti - tak bychom mohli určitě představit, malý kluci se snaží porazit Verizon šídlo se sexy, kapesních 4G hotspot dělat bitvu s Sprint Overdrive . Tak či onak, je to bít americký dopravce ... a čím dříve, tím lépe.

Samsung SCH-LC11 CDMA / LTE Mobile HotSpot dostane schválení FCC, pravděpodobně Verizon vázán původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 16:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat