úterý 7. prosince 2010

Perník ROM začít vařit pro Galaxy S, EVO 4G, et al, klávesnice portován na zakořeněné Androids

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/07/gingerbread-roms-start-cooking-for-galaxy-s-evo-4g-et-al-keyb/:
Můžete mít své pochybnosti o tom, kdy telefon výrobce se konečně dostali k poskytování Android 2.3 update (v březnu, pokud jste s HTC, červen pokud Samsung, 2017, pokud jste smůlu na vlastní Sony Ericsson), ale smartphone dev komunita nefunguje, že pomalu. Kluci, kteří staví vlastní ROM nejen pro naprosté chloubou je již byly zahájeny práce na vytváření perníku vlastníkům Samsung Galaxy S a HTC EVO 4G a Wildfire . Je to všechno ve velmi vznikající fáze a varování přetékají, že byste měli instalovat pouze tyto ROM, pokud máte v úmyslu přispět k rozvoji procesu, ale dává nám naději na spotřební nový OS v ne tak vzdálené budoucnosti. Jedna věc, která vypadá připraveny k zhltnul nahoru, nicméně, je Perník je nová softwarová klávesnice - najdete odkaz ke stažení a instalaci návod na Droid-Life odkaz níže, jen si s sebou své kořeny Android telefon s sebou.

[Díky, Jacob]

Perník ROM začít vařit pro Galaxy S, EVO 4G, et al, klávesnice portován na zakořeněné Androids původně objevila na Engadget na út. 07.12.2010 02:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BriefMobile | zdroje xda-developers (Galaxy S) , (EVO 4G) , (Wildfire) , Droid-Life | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat