čtvrtek 2. prosince 2010

Hornblower Hybrid spoléhá na trajekt eko-šetrné trifecta: vodík, solární a větrná energie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/hornblower-hybrid-ferry-relies-on-eco-friendly-trifecta-hydroge/:
Plán na návštěvě Socha Svobody a Ellis Island trajektem přes příští rok? Pokud ano, věnujte velkou pozornost plavidla na palubu, protože to může být jako první na světě spoléhat na vodíku, sluneční a větrné energie pro motorizaci. V současné době, New York Hornblower Hybrid (nesmí být zaměňována s San Francisco Hornblower Hybrid ) je ve výstavbě v Bridgeport, Connecticut, a pokud vše půjde dobře, bude to dosáhnout dokončení v dubnu. 600-osobní lodní být vybavena Tier 2 dieselové motory, vodíkové palivové články, solární panely a větrné turbíny, s výkonem z membránových proton výměnou palivových článků, která se promění vodíku na elektrickou energii. Jsme řekli, že nafta soupravy pouze kop ke krytí "dodatečných energetické potřeby," ale je to těžké říct, jak často budete skutečně používat. Konečným cílem však je skoncovat s emisemi celkem v trajekt procesu, a zdá se, že technologie je již může být zmenšen pro použití v jiných hybridních trajekty, jachet a dokonce i hybrid hybrid remorkéry.

Pokračovat ve čtení Hornblower Hybrid spoléhá na trajektu eko-šetrné trifecta: vodík, solární a větrná energie

Hornblower Hybrid spoléhá na trajekt eko-šetrné trifecta: vodík, solární a větrná energie se původně objevila na Engadget na Čt. 02.12.2010 11:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Respekt Naše planeta | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat