čtvrtek 2. prosince 2010

Sony 'Hybrid FPA' z tekutých krystalů LCD zarovnávací technika sady otázek přímo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/sony-hybrid-fpa-liquid-crystal-alignment-technique-sets-lcd-is/:
Sony oznámila nové LCD displej technologii zvané Hybrid FPA (pole-foto-indukované reaktivní zarovnání), který tvrdí, poskytuje houf vylepšení na LCD v oblasti doby odezvy, kontrastu, panel stabilitu a rychlost výroby. Pro ty z vás, kteří spali přes displej vědy ve škole (žádný stud), to se scvrkává na Sony najít lepší způsob, jak k hádce neovladatelný molekul tekutých krystalů (LCMS) do více optimální uspořádání - což je důležité, protože to ovlivňuje, jak světlo prochází a proto, jak jsou vyřešeny obrázky. Nová technika vychází z předchozích prací, který se zaměřil na svislé zarovnání LCMS prostřednictvím zarovnání vrstev. Jak ukazuje graf vlevo, přes pre-plachta umístění na vrstvu substrátu, byli nuceni LCMS do více stabilní vertikální stav, který dělal řazení je rychlejší a přesnější a zároveň vyžadují méně napětí. Jinými slovy, obrázky vyřešit rychleji a rovnoměrněji, což vede k bílé "čistší" a černoši s menší rozmazání pohybem. Hybridní FPA prostě zlepší situaci sladěním LCMS ještě více vertikálně, který produkoval odezvy menší než 3 ms v testech. To je skvělá zpráva pro milovníky 3D a hráčům, a mělo by pomoci Sony alespoň přesunout jednotky off prodejce regálů na nějakém místě, zvláště když její plány na rychlé obchodování s touto technologií platit.

Pokračovat ve čtení Sony 'Hybrid FPA' z tekutých krystalů LCD zarovnávací technika sady otázek přímo

Sony 'Hybrid FPA' z tekutých krystalů LCD zarovnávací technika sady otázek přímo původně objevila na Engadget na čt. 02.12.2010 05:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sony | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat