čtvrtek 2. prosince 2010

Lineo to Warp 2 Boty na Fedora na Atom za 4 sekundy, MPC Data SwiftBoot prohřívá vestavěný Linux v okamžiku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/lineos-warp-2-boots-to-fedora-on-atom-in-4-seconds-mpc-datas/:
V pořádku, jste chytil nás. Jsme hlupáci pro rychlé, nereálně optimalizovaný start operačního systému . Pokuta lidi na Linux pro zařízení jen zdůraznila dva hlavní hráči na obzoru: Lineo je Warp 2, který se chystá spustit a MPC Data SwiftBoot, která je nyní k dispozici. Oba z nich jsou méně "boot" a více "probuzení z hibernace" tyhle věci, ale většina otázek je stejná - stále máte k zavedení jádra, zda jste či nejste budeš naplnění Systém se uložený stav, kdy to bude hotové. Lineo je bota autobus Fedora Linux 12 na stroji Atom Z530, a právě narazila na 4,06 sekundy ochranná známka - ve srovnání s 54,72 sekundy "normální" startu na systému. Mezitím, MPC dat se děje po mnohem větší výklenek, ale dělá to dobře: jeho SwiftBoot tech získat Linux a provoz samotné žádosti o embedded zařízení-připraveno Renesas SuperH procesor SH7724 v rámci druhého (+0.982sekunda, které mají být přesné). Tenhle je třeba vidět, abyste uvěřili, tak se podívejte se na video po přestávce. Jistě, nebude vám rádi svůj malý PC nebo Mac o nic víc (i když Apple dělá svou vlastní práci na tomto problému se svými misnomered "instantní na" funkci na MacBooku Air, která probudí počítač z režimu spánku během několika sekund) , ale je to pěkný pohled na to, co přijde.

Pokračovat ve čtení Lineo to Warp 2 Boty na Fedora na Atom za 4 sekundy, MPC Data SwiftBoot prohřívá vestavěný Linux v okamžiku

Lineo to Warp 2 Boty na Fedora na Atom za 4 sekundy, MPC Data SwiftBoot prohřívá vestavěný Linux v okamžiku původně objevila na Engadget na Čt. 02.12.2010 10:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Linux pro zařízení | zdroje SwiftBoot , Lineo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat