čtvrtek 2. prosince 2010

Android 2.x nyní představuje 83 procent všech aktivních Googlephones

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/android-2-x-now-accounts-for-83-percent-of-all-active-googlephon/:
Nejsme úplně jisti, že Android 2.1 uživatelé budou rádi, že se nacpal s 2,2 spotřebitelů - konec konců, je tu spousta v Froyo , že to není k dispozici Eclair - ale faktem zůstává, že v pohodě 83 procent aktivně používat Android telefony Právě teď spustit jednu ze dvou posledních iterací. Připomenutí je zasluhuje říci, že "aktivní", máme na mysli ty, které přístup na trh v průběhu Android předchozích dvou týdnů - které by mohly mít nepatrnou zaujatost vůči nad-zastupující novějších telefonů se lidé buď opustit své cukroví a Donut sluchátek nebo prostě nehledá nové aplikace pro ně. Ať tak či onak, můžeme počítat, že je dobré vidět tyto krásné velké plátky , která se využívá pokročilé verze Android je nejvíce, zdá se téměř škoda, že Perník příchod brzy naruší to znovu. Pro tuto chvíli jsme z našich lahůdek, to vše mluví to jídlo nám hlad.

[Díky, Dan]

Android 2.x nyní představuje 83 procent všech aktivních Googlephones původně objevila na Engadget na čt. 2.12.2010 02:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Vývojáři | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat