čtvrtek 2. prosince 2010

Mísa síť spustí vzdálený přístup app, přináší živé televizní vysílání a plánování do IPAD

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/dish-network-launches-remote-access-app-brings-live-tv-and-sche/:
Vidět, že nebyl tak špatný, teď to bylo? Pokud jste zmatená, my jsme prostě s odkazem na tento týden, že IPAD majitelé museli poslouchat jejich Android-lovin 'bratři škodolibou radost asi mít mísa sítě pro vzdálený přístup app. Od dnešního dne, že stejný kus softwaru je k dispozici v App Store, který umožňuje majitelům IPAD sledovat živé a nahrané programy tak dlouho, dokud si širokopásmové připojení-, saky-umožnil zařízení, jako je závěs adaptér . Bude to také umožnit iPad majitelům procházet a hledat až devět dní programování, DVR nahrávky plán, zvládat konflikty, smazat ukazuje na více přijímačů a jejich použití tabletu jako plně funkční dálkové, ale moc k naší hrůze, to nedává ' t mají moc, aby se Heroes show stojí za to sledovat znovu.

Pokračovat ve čtení mísa síť spustí vzdálený přístup app, přináší živé televizní vysílání a plánování do IPAD

Mísa síť spustí vzdálený přístup app, přináší živé televizní vysílání a plánování do IPAD původně objevila na Engadget na čt. 02.12.2010 07:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat