čtvrtek 2. prosince 2010

Motorola Mobilita je záhada gadget streamuje video na tablety a telefony

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/motorola-mobilitys-mystery-gadget-streams-video-to-tablets-and/:
Diví, proč Motorola set-top-box podnikání dostal nacpal s telefony ? Kdybychom měli hádat, je to pravděpodobně proto, že Motorola Mobilita je dělat zařízení, které bude bezdrátově připojit se k oběma. Ve svém projevu na Reuters Global Media summitu, prezident společnosti Daniel Moloney řekl, že Motorola pracuje na samostatné zařízení, které bude bezdrátově smyčka videa na tablety a telefony v domácnostech, a bude později být integrována přímo do nových set-top-boxů společnosti valí ven . "Je to jeden spotřebitel tvrzení, že přijde spíše dříve než později," řekl davu, což naznačuje, že toto zařízení bude k dispozici prostřednictvím "poskytovatele služeb", a nikoli prodávány z regálu, a že řekl, poskytovatelé mohou účtovat dodatečný poplatek za služby pro své použití. Zde je doufal, že ne. Možná Qualcomm konečně našel kupce , který spektra TV FLO , i když?

Motorola Mobilita je záhada gadget streamuje video na tablety a telefony původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 19:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat