čtvrtek 2. prosince 2010

HP 400 je DreamScreen dotykový Linux desktop už nikdy vlastní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/01/hps-dreamscreen-400-is-the-touchscreen-linux-desktop-youll-nev/:
"Co je tohle? Vypadá to docela v pohodě. Co ikonami! Můžu se jich dotknout? Můžu, opravdu?" Atd. To v podstatě popisuje naše infantilní myšlenkový proces, když jsme narazil na DreamScreen 400 (nesmí být zaměňována s rámem fotografie DreamScreen line), nová all-in-one desktop od HP, ale najednou to všechno bylo jasné: tahle věc je postavený pro indický trh, a nás baculaté Američané budou mít na snění. Přesto je to zajímavý myšlenkový experiment. HP už dlouho snaží odlišit v jeho Windows-založené nabídky, a to iv době opustil svou první lásku s OS svého Mobile Internet Ubuntu-založené netbooky Edition a nyní její nastávající webOS tablet . DreamScreen 400, který běží některé chuť Linux s rozsáhlou, dotek-přátelský kůže HP na vrcholu, tak nějak ukazuje alternativní reality, kde společnost HP se rozhodla pokračovat v Linuxu v prostoru spotřebitele desktop - Microsoft se propadnu. Samozřejmě, je to také skutečné reality: měli byste být schopni si koupit tento 18,5-palcový desktop v Indii za Rs. 19.999 (o $ 450) v pravém Indii kolem nowish, a uvidíme, kde HP bere tento software zde.

[Díky, Chris J. ]

Pokračovat ve čtení HP DreamScreen 400 je dotykový Linux desktop už nikdy vlastní

HP 400 je DreamScreen dotykový Linux desktop už nikdy vlastní původně objevila na Engadget na st. 01.12.2010 20:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat