čtvrtek 2. prosince 2010

Spacelog nabízí fascinující vyhledávat text přepisy pro mise NASA

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/spacelog-provides-fascinating-searchable-text-transcripts-for-na/:
Co hledáte na výše je scan z fyzického NASA přepis slavného okamžiku Apollo 13 vesmírnou misi. Tyto přepisy dělat extrémně fascinující čtení, zejména pokud se (jako my), že jste opravdu do detailů. Nyní, vůbec poprvé, budou tyto přepisy jsou ... přepsal znovu na internetu . Ano, pokud si projít k Spacelog, můžete nyní zobrazení přepisy Apollo 13 a Merkur 6 kosmické mise ve vyhledávacích textu, který také odkazy na zdroje obrázků, jako je na snímku nahoře. Jedná se o druh historické dokumentace a přístup, který nám připomíná, proč na internetu je tak, šíleně děsivý. Spacelog stránkách také říká, že budete poskytovat jiné poslání přepisy v budoucnosti, včetně Gemini 7, Apollo 8 a Apollo 11.

Spacelog nabízí fascinující vyhledávat text přepisy pro mise NASA původně objevila na Engadget na Čt. 2.12.2010 09:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Spacelog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat