čtvrtek 2. prosince 2010

OnLive zřízenců v MicroConsole s all-you-je-jíst herní plán za $ 10 za měsíc

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/onlive-ushers-in-the-microconsole-with-all-you-can-eat-game-plan/:
OnLive chce být Netflix videoher, že moc je jasné , a dnes je to válcování mimo byt-měsíční sazba cenový plán nazvaný PlayPack pomoci zaplombovat řešit. Bude to stojí $ 9.99 za měsíc přijde na trh 23. ledna, který dává účastníkům přístup k back katalog čtyřicet důchodu a indie tituly, včetně řady zcela nových her na OnLive služby. A co víc, pokud jste si koupili společnosti 99 dolarů MicroConsole , dostanete přístup do celého bytu, že míra-katalog zdarma do formální zahájení, což znamená, budete mít čtrnáct plné hry okamžitě připraven pro přehrávání v okamžiku startu to. OnLive zakladatel Steve Perlman nám říká, můžete platit měsíc-na-měsíc a zrušit PlayPack kdykoliv chcete, a OnLive bude i nadále ukládat uloženými pozicemi na celý rok v případě, že jste se rozhodli vrátit - nebo chcete-li kombinovat flat- rychlost a la carte tituly, aniž by ztratili svůj drahocenný pokrok. Takže, když jsou tyto MicroConsoles chystáte přijet? Pokud jste byli mezi prvními, koupit, mohli byste dostat vy dnes odpoledne, a Perlman říká, že jsou "tisíce a tisíce krabic" lodní právě teď. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení OnLive zřízenců v MicroConsole s all-you-je-jíst herní plán za $ 10 za měsíc

OnLive zřízenců v MicroConsole s all-you-je-jíst herní plán 10 dolarů měsíčně původně objevila na Engadget na čt. 02.12.2010 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat