čtvrtek 2. prosince 2010

NASA zjistí, arsen-narozený organismy, hledat život dostane širší parametrů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/nasa-discovers-arsenic-born-organisms-search-for-life-broadens/:
Pokud jste doufali, že NASA se chystá oznámit první tweet z mimozemské bytosti, omlouvám se zlomit srdce - to je astrobiological , ale výsledky jsou skutečně vzniklé z této skály. Výzkumní pracovníci v Mono Lake v Kalifornii objevili mikroorganismus (na snímku), který používá aresnic místo fosforu prospívat a rozmnožovat se. Druhé, pokud jde o pozemský život se týká, je výstavby bloku života spolu s uhlík, vodík, dusík, kyslík, síra a všichni nedílnou součástí naší DNA a RNA. Arzen, zatím, je obecně považován za jedovatý - ale "chemicky se chová podobně jako fosfor," zřejmě dělat pro dobrou náhradu. Jinými slovy, NASA je prokázáno, že život může být provedena s různými prvky, než naše současné předpoklady, a to jak místně a za hvězdami. Se jeví jako naprosto logický, pokud se zeptáte nás. (Křemík-založené Horta, Dr. Spock?)

Takže, co o dalších atypických život-tvořit chemikálie? NASA není spekulovat. , Že zvuk slyšíte, je tisíc žárovek se objevovat jako spisovatelé sci-fi všude vykouzlit zcela nový super darebáci - a tisíc chemie profesor psát nový kredit navíc otázky na jejich finále zimním semestru.

NASA zjistí, arsen-narozený organismy, hledat život dostane širší parametry původně objevila na Engadget na čt. 02.12.2010 14:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NASA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat