čtvrtek 2. prosince 2010

Canon se nyní přidá zamykání volič režimů na váš EOS 5D Mark II nebo 7D ... za 100 dolarů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/canon-will-now-add-locking-mode-dial-to-your-eos-5d-mark-ii-or-7/:
Jistě - může Pentax hodili jeden zdarma na K-7 , a Nikon udělal totéž na svém D3S , ale nic z toho opravdu důležité, pokud jste hrdým majitelem Canon, teď to? Pro ty, dost náhodně pohybující se v jejich volič režimů během kritického natáčení, Canon nyní nabízí placené služby pro EOS 5D Mark II a EOS 7D kamer. Pro pořádek částku 100 dolarů, bude oblečení nainstalovat volič režimů s centrem-umístěné zajišťovací tlačítko - cílem je, aby se zabránilo kola z pohybující se v rámci "normálního provozu kamery," a zároveň dojení extra Benjamin z oblečení je loajální zákaznické základně. 'Samozřejmě, je tu sklenici napůl-plná / poloprázdný způsob, jak se dívat na tohle. Dalo by se bang na Canon pro ne včetně tohoto od prvního dne, nebo můžete být vděční, že mají možnost vůbec. Váš pohyb, cynik.

Canon se nyní přidá zamykání volič režimů na váš EOS 5D Mark II nebo 7D ... za 100 dolarů původně objevila na Engadget na Čt. 02.12.2010 02:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Canon | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat